Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Arsenal-Barcelona

Με τη σπουδαία αναμέτρηση (επανάληψη του τελικού του 2006 στο Παρίσι, Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα) συνεχίζεται η φάση των ''16'' του Champions League. Ο αγώνας στοEmirates συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, καθώς συγκρούονται δύο ομάδες που φέτος αποδίδουν θεαματικό ποδόσφαιρο και οι φίλοι της στρογγυλής θεάς ευελπιστούν ότι θα τους προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρόμα υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.Άγγλοι και Ισπανοί συναντήθηκαν και την περσινή σεζόν όπου οι ''μπλαουγκράνα'' πήραν την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Μπακαρί Σανιά, Τόμας Βερμάελεν και Λούκας Φαμπιάνσκι. Επίσης, ο Αλσατός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα ξεκινήσει βασικό τον Σαμίρ Νασρί. 

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι φυσικά ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα η οποία το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να τον αποκτήσει και ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση από σήμερα. Οι Κάρλες Πουγιόλ και Γεφρέν δεν υπολογίζονται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Ιταλός, Νίκολα Ριτσόλι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σεζέσνι, Εμπουέ, Κονσιελνί, Τζουρού, Κλισί, Σονγκ, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Φάμπρεγκας, Αρσάβιν, Φαν Πέρσι

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Βίγια, Μέσι, Πέδρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου