Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χαμένος στα ντέρμπι!

Για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1977-1978, ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν με τρεις ήττες εκτός έδρας στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τέλος σε μία αρνητική παράδοση κόντρα στους "ερυθρόλευκους" έδωσε ο "Δικέφαλος του Βορρά"



Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με ήττες σε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας.
 Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στις έδρες των αντιπάλων τους για τελευταία φορά την σεζόν 1977-1978.Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μάλιστα γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά τον περασμένο Νοέμβριο από την ΑΕΚ καθώς είχε 12 νίκες και μία ισοπαλία.

 Συνολικά αυτή ήταν η τέταρτη ήττα των Πειραιωτών οι οποίοι πάντως αξίζει να σημειωθεί πως παρέμειναν αήττητοι στα παιχνίδια τους στο πρώτο ημίχρονο.
 Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο έχουν δέκα βαθμούς περισσόζτερους ενώ ο Τζιμπούρ σημείωσε το τρίτο του τέρμα με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.
 Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έδωσε τέλος σε μία αρνητική παράδοση καθώς μετά από επτά ήττες και πέντε ισοπαλίες, νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό.
 Η προηγούμενη επιτυχία του επί των "ερυθρόλευκων" στο πρωτάθλημα ήταν το 1997 ξανά με 2-1.
 Οι Κουτσιανικούλης και Βιτόλο πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στην τρέχουσα σεζόν ενώ οι "ασπρόμαυροι" εντός έδρας έχουν απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Οι Θεσσαλονικείς σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο έχουν 16 βαθμούς λιγότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου