Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η "μαγική" κίτρινη κάρτα!

Τί κάνει ένας διαιτητής σε ματς Πρέμιερ Λιγκ όταν θέλει να παρατηρήσει έναν παίκτη και διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει τις κάρτες στα αποδυτήρια; Απλά... αυτοσχεδιάζει!


 Ο αγώνας Έβερτον-Μπέρμιγχαμ το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε κάποιο νικητή αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, όμως ανέδειξε έναν μεγάλο... κωμικό πρωταγωνιστή, τον διαιτητή της αναμέτρησης Πίτερ Γουόλτον.
 Η φάση που έκανε τον Γουόλτον να εκτεθεί μπροστά στα μάτια του αγγλικού φίλαθλου κοινού και να απασχολήσει τα ΜΜΕ στο Νησί με τη γκάφα ολκής του, έλαβε χώρα στο 40ο λεπτό, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Τζόρντον Ματς της Μπέρμιγχαμ που ήταν για κίτρινη κάρτα.
Ο "άρχοντας του αγώνα" πλησίασε τον 19χρονο μέσο των "μπλε" για να τον τιμωρήσει με κάρτα, για να διαπιστώσει όμως πως τις είχε ξεχάσει όλες (κίτρινες και κόκκινες) στα αποδυτήρια του "Γκούντισον Παρκ"...
Η αντίδρασή του; Έβγαλε το χέρι από την τσέπη και το ύψωσε δείχνοντας στον παίκτη -με απόλυτη φυσικότητα- μία φανταστική κίτρινη κάρτα (!), για να διατάξει κατόπιν την εκτέλεση του φάουλ για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Φυσικά, ο "αυτοσχεδιασμός" του ρέφερι δεν πέρασε απαρατήρητος και λίγα λεπτά αργότερα, σε κάποια διακοπή του παιχνιδιού, ο τέταρτος του έφερε τα απαραίτητα σύνεργά του για να μην χρειαστεί να ξαναβγάλει "αόρατη" κάρτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου