Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Διαιτητής NBA έκανε μήνυση λόγω Twitter

Ο διαιτητής του NBA, Μπιλ Σπούνερ, μηνύει ρεπόρτερ των Minnesota Timberwolves (σ.σ. Τζον Κραβτζίνσκι) επειδή κατά τη διάρκεια αγώνα έκανε post στο Twitter ότι υποσχέθηκε στον προπονητή της ομάδας Κερτ Ράμπις να επανορθώσει λάθος του "επιστρέφοντας" δύο πόντους!



Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Σύμφωνα με τον Σπούνερ, ο Ράμπις αγανάκτησε με φάουλ που δόθηκε κατά της ομάδας του (σ.σ. Minnesota Timberwolves) στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης με τους Houston Rockets (σ.σ. 24 Ιανουαρίου).
 Ο Σπούνερ διακρίνοντας τον εκνευρισμό του προπονητή του είπε ότι θα επανεξετάσει τη φάση κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.Ο Ράμπις στη συνέχεια ρώτησε πως επρόκειτο να πάρει η ομάδα του πίσω τους δύο πόντους. Και κάπου εκεί βρίσκεται ο λόγος που ξέσπασε η δικαστική διαμάχη.

 Τη στιγμή που ο Σπούνερ στη μήνυση που κατέθεσε υποστηρίζει ότι δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση του προπονητή των Minnesota, ο Κραβτζίνσκι σε tweet του ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο.

 "Ο διαιτητής Μπιλ Σπούνερ είπε στον Ράμπις ότι θα επανορθώσει, μετά τη λάθος απόφασή του. Στη συνέχεια πήρε μία χειρότερη απόφαση κατά των Ρόκετς. Αυτή είναι οι διαιτητές του NBA παιδιά".

Για την ιστορία οι Minnesota έχασαν 129-125.
 Όσον αφορά την αγωγή του Σπούνερ, ο βετεράνος διαιτητής ζητά αποζημίωση ύψους 75.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου